TACOKVELD, DOP OG TREFF

Dagen startet tidlig for min del, Thea lå i sengen å lekte mens hun maste som en foss. Da var det bare å snu seg rundt å prate med hun, litt morgenkos i sengen så var vi klar for å starte dagen. Thea er blid som solen når hun våkner, og lager alltid en perfekt start på dagen min. Vi spiste frokost sammen før vi lekte litt og hun var klar for en lur igjen, sov i 10 minutter før hun var klar for fart og spenning igjen. Jeg hadde også legetime idag klokken halv to for å snakke litt med han og ta noen prøver. Vi kom inn på temaet Thea Celin og soving, noe som de fleste har fått med seg at ikke bare er enkelt. Hun er blitt en engel å legge om kvelden, legger seg fint i sengen sin og sovner etter kort tid. Når natten kommer er det værre, hun er iallefall våken 7 ganger iløpet av natten og det er slitsomt. Jeg får akuratt sovnet før hun våkner igjen og holder det gående litt. Derfor gav han meg noe Thea Celin kunne ''sove'' på, nemlig Vallegran. Det er en type allergimedisin så vidt jeg forstod, men etter litt googling fant jeg ut at jeg ikke ville gi det ikveld iallefall.


Fanteblikket på morgenkvisten.

Nå har jeg nettopp spist deilig taco til middag, det blir ofte sen middag her i hus siden Thea er en klegg om dagen og jeg ikke får gjort stort! Hun er blitt så stor og flink at hun følger etter meg uansett hvor jeg går, noe som er koselig. I morgen skal jeg på mamma/barnetreff med andre mammaer og andre barn, noe som blir utrolig koselig! Thea har fått øynene opp for andre barn så hun får nok litt glede av det også :-)

Nå skal jeg se litt på tv og kanskje få ett lite besøk før jeg ruller i seng for kvelden. Dette har i bunn og grunn vært en lang og slitsom dag, med endel vondter. Håper dere har en fin tirsdagskveld iallefall!

5 kommentarer

mammalarsen♔ღ

17.07.2012 kl.21:05

Kos deg på mamma og barn treff i morgen :)

Håper det med søvn om natten løser seg , slitsomt når det står på-

17.07.2012 kl.23:20

tror ikke vi kan være venner.. blir så utrolig lei meg når jeg ser at du ikke har rømme på tacoen..:(

håper det går bra, gi en lyd viss du trenger hjelp, det mener jeg!! gleder oss til i morgen <3

Cecilie Kvant

17.07.2012 kl.23:31

Anonym: Hehe! Rømme tar jo bare vekk smaken :-o Det går nok bra, bare veeldig slitsomt når det står på! Vi gleder oss masse til imorgen :-D

19.07.2012 kl.01:59

skal du virkelig gi en liten baby sovemedisiner....? :(

Cecilie Kvant

22.07.2012 kl.21:29

Anonym: Sa jeg hadde fått noen medisiner av legen, men sa aldri at jeg skulle gi hun det :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits