THEA CELIN TIPSER

Siden fler har spurt hva Thea Celin spiser iløpet av en dag, og jeg vet at det er endel mammaer som leser bloggen min tenkte jeg å skrive ett innlegg om hva Thea får iløpet av en dag, og hva som er favoritten(e). 


Til frokost får hun mild fullkornsgrøt med pære, eple og bringebær. Thea har slitt litt med hard mage i det siste, men etter at vi begynte med denne grøten fra >småfolk<, har det gått mye bedre! Det hender også at hun får litt frukt etter grøten hvis hun ikke er helt fornøyd etter grøten. 
Det hender også at hun får denne fruktgrøten fra >hipp<, for å variere litt. Begge faller veldig i smak, men vi heller mer mot >småfolk< sin siden den er fullkorn. 


Mellom frokost/lunsj og middag får hun stortsett en flaske melk, samme gjør hun om kvelden etter grøt og om morgenen før vi står opp. Vi bruker morsmelkerstatningen fra >Nestle< og er veldig fornøyd med den.


Til middag får hun middagsglass, vi bruker egentlig litt forskjellige middagsglass men favorittnudler fra >hipp< er helt klart favoritten!


Til ''dessert'' etter maten får Thea alltid en form for frukt. Frukten fra >Nestle< er kjapp og enkel å gi! Men vi bruker også >hipp< sin frukt, ellas kitchen sin frukt og >småfolk< sine mellommåltider. 


Til kveldsmat er kveldsgrøt med ris og pasta fra >småfolk< den store favoritten! Thea sluker som oftest hele porsjonen, og sover bedre enn ellers. 


Til alle måltider bruker vi selfølgelig skjeer (som er fra >hipp<, men vi bruker også >bambino< sine), smekke fra >bambino< og tutekopp fra >bambino<. 

Bruker barnet ditt noen av disse produktene? :-)

2 kommentarer

Frida

17.07.2012 kl.22:07

hvorfor ikke gi henne litt ordentlig mat av og til? vertfall frukt-biten :) mye bedre og superenkelt å mose frukt, i stedet for at de skal få i seg pulver og most mat med tilsetningsstoffer 24/7

Cecilie Kvant

17.07.2012 kl.23:30

Frida: Hun får det også, men ikke fast! Hun får både brødskive, middag og frukt :-) Alt etter som hva jeg spiser. Det i innlegget er sponset, og vi bruker masse av det.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits