RED VELVET

I dag var det grilling hos mine foreldre som stod på planen, søndager er skikkelig kosedager her i hus! Koseklærne var på, og vi var klar for deilig grillmat. Min onkel med barna og min farmor kom også så det var koselig. De ser jo ikke Thea så ofte, så når de først ser hun har hun jo alltid lært noe nytt og de blir like imponert hver gang. Etter mat var det dessert og min søster hadde laget red velvet cupcakes. Jeg er jo en skikkelig snopeguri, men cupcakes/kaker er jeg ikke veldig glad i.Vi dro fra ene besøket til andre, farmoren til Thea kom hjem fra Tyrkia idag så hun ville også hilse på lille gullet og gi det hun hadde kjøpt! Heldiggrisen Thea fikk joggedress og blinkesko som jeg viser dere imorgen! Jeg fikk også gave, men dere får vente til imorgen! Nå ser jeg filmen Herbie - full tank, og når den er ferdig er det rett i seng. Har vært noen sinnsykt lange dager med lite søvn så trenger å hente meg litt inn igjen nå kjenner jeg. Jeg har to innlegg klare til dere også, men veldig usikker på om jeg skal poste det ene siden noen av dere lesere finner det negative med alt, og jeg er litt redd for å bli missforstått. 

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

15.07.2012 kl.23:30

mm dette her så godt ut :D

16.07.2012 kl.13:51

du må jo poste det! nå ble jeg skikkelig nyskjerrig her :p men det er noen som bare leiter etter feil hos andre og vrir alt en annen person sier til noe negatitvt!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits