INNKJØP # 13.07

Dagen i dag startet perfekt etter en lang og varm natt. Thea våknet like over åtte, og siden vi sov hos mine foreldre i natt kom mamma løpende inn for å få litt morgenkos! Jeg tok meg ett kvarter i sengen alene mens mamma tok morgenstellet på Thea før jeg stelte meg og gikk til Christine og Caspian. Koste oss der noen timer før jeg dro til byn med min søster og min mor. Egentlig skulle vi bare spise lunsj å prate, men endte opp med noen bæreposer hjem til både meg og Thea Celin. Godt å ha slike kvalitetsdager med familien når man ikke ser dem hver dag mer! 


Bukse, kosedress og to topper! TUSEN TAKK, MAMMA.


Thea Celin fikk kosedress, 4 bukser og 2 bodyer og sier tuusen takk til mormoren sin.


Snacks og smått&godt skåler fra kremmerhuset.


Så kjøpte jeg meg en kaffemaskin igår! Jeg drikker ikke kaffe, men greit å ha når jeg får besøk :-)

Nå venter jeg på besøk så blir det spillkveld! Thea er på vei i seng om få strakser, og jeg er så trøtt at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Har iallefall kost meg utrolig masse med først Christine, så mamma og min søster! 

2 kommentarer

Cathrine Tunes

13.07.2012 kl.20:59

Den maskinen er den beste kakaomaskinen i verden!
Kjempefine innkjøp:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits