FANTASTISK FROKOST

Her om dagen laget jeg en litt bedre frokost som jeg helt glemte å vise dere bilde av! Jeg tar jo bilde av alt jeg lager/spiser/gjør så hvorfor ikke vise bilde? Planen var egentlig at frokosten skulle deles med en annen, men slik ble det ikke; så da delte hellet jeg og Thea. Kjøpte vitago sine ekstra grove rundstykker og de var kanongod! Bare synd det kun er seks rundstykker i en pakke, og at de ikke er så veldig lett å få tak i her i nærheten. Og til dere som har spurt om Thea får skive; Hun får ingen faste måltider med brød, men når jeg spiser frokost hender det at hun får litt skive med leverpostei på også.

 

Blir helt sulten av å se på disse bildene, så nå har jeg pisket min søster til å lage tacolefse med grillet kylling i! Yammi :-) Håper dere har en fantastisk fin kveld, i morgen skal jeg ha en fantastisk dag med frokost hos Christine før jeg skal til byen på jentedag med Thea Celin, min søster og mammaen min!

6 kommentarer

12.07.2012 kl.23:38

Hvorfor står du som singel på face?

Johanne

13.07.2012 kl.12:22

Deilig frokost :)

Elsker bloggen din!

Cecilie Kvant

13.07.2012 kl.19:13

Josi / Johanne: Ja, var veldig godt!
Åå, så koselig :-D

Cecilie Kvant

13.07.2012 kl.19:14

Anonym: Som jeg har nevnt før på bloggen så velger jeg å holde det som foregår mellom meg og andre part hemmelig :-)

marthe

17.07.2012 kl.03:34

har dere forholdet hemmelig slik at dere får mer penger av staten ? :)

Cecilie Kvant

17.07.2012 kl.19:58

marthe: Hvem har sagt vi har ''hemmelig'' forhold? Og hvem har sagt at vi i det hele tatt er I ett forhold? :-) Som jeg har nevnt tidligere på bloggen vil jeg ikke svare på spørsmål ang. barnefaren, utenom når jeg SELV nevner han.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits