TANN NUMMER TO ER PÅ VEI

Her for noen dager siden kjente vi Thea Celin sin første tann, og igår kjente vi faktisk tann nummer to som ligger rett vedsiden av. Det skjer så utrolig mye nytt for tiden, og jeg føler tiden raser av gårde. Av og til skulle jeg ønske det fantes en pause knapp slik at jeg kunne kose litt med jenten min som en gang var baby litt lenger. Nå er hun for travel til å kose, men vil veldig gjerne leke; så litt kvalitetstid får jeg jo. 

Er så rart å tenke på at gullet mitt snart er hele 8 måneder, det er snart barnehagestart og jeg skal ikke være med hun hele dagen mer. Egentlig så er det litt deilig faktisk, jeg gleder meg til å komme i gang med skole og utdanning igjen, være sosial med de på min alder på en annen måte en mammastadiet. Jeg gruer meg til å sende Thea i barnehagen, selvfølgelig gjør jeg det. Heldigvis er Thea en så utrolig sosial jente som elsker oppmerksomhet og andre barn så det kommer nok til å gå helt fint! Er ganske sikker på at Thea kommer til å storkose seg med de andre barna, og sjarmere ''tantene'' i senk.

2 kommentarer

ikke noe kjekt, de små vokser så fort!! Jeg savner babytiden, når de var små og uskyldige..Nå finner mine bare på med jævelstrekker :P

19 år og mamma til 2 Prinser

10.07.2012 kl.12:56

Søte tannepissene tobias har snart 9 :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits