FRASTJÅLET PENGER

Nydelig vær i Bergen betyr at det blir en nydelig dag også. Solen strålte i det vi stod opp, og etter det har vi bare nytt den. Jeg startet dagen med nystekte rundsykker med eggerøre, pølse, fenalår og annet godt pålegg. Thea fikk som vanlig fruktgrøt og litt skive før vi startet dagen skikkelig med lek og morro. Thea elsker når man leker med hun på gulvet så det ble det masse av i dag. For noen uker siden bestilte jeg jo nytt bilsete til Thea og fikk ikke hentet det før i dag. Det er iallefall like fint som jeg hadde sett for meg, men jeg syntes Thea er litt for liten til det enda så tror muligens det blir lagt på ''hylla'' for en liten stund til.

Vi rakk akuratt å komme inn dørene, før vi var på vei ut igjen. Når solen endelig viser seg i Bergen by må man nesten ut for å nyte den. I dag ble det en liten tur med sjøen, Thea koste seg mest i vognen med middag og dessert før hun fikk kjenne såvidt på sjøvannet. Etter en timestid der ble Thea lei, og leggetid var like rundt hjørnet så da dro vi hjem. Inviterte noen folk på pokerkveld, og fikk jammen meg hele dagen til å gå. Hadde vi spilt om penger hadde jeg blitt rund stjålet, så dårlig er jeg. Selvom jeg faktisk kom på delt 1 plass med 2 andre den andre gangen vi spilte. 

Nå er leiligheten så og si ryddet og klar for en omgang med moppen imorgen! Hadde lovet dere ett romantisk innlegg i dag, og svar på en kommentar; men det må nesten bare vente til imorgen. Klokken ble mye og dagen løp av gårde omtrent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits