JEG ER EN MILF

Her om dagen fikk jeg en kommentar (fra anonym selvfølgelig.....) om at jeg ikke kunne bruke det bloggnavnet jeg har nå, og at jeg måtte få meg noe nytt nå som jeg var mamma. Vel, jeg er fult klar over at bloggnavnet kanskje ikke helt passer seg når man er mamma, men samtidig er det jo bare en spøk. Jeg blogger hovedsaklig slik at familie og venner som vi ikke ser så ofte kan følge med på oss og utviklingen til Thea. De som kjenner meg vet jo at det bare er en spøk, og at det ikke ligger noe bak det. 

Men for all del; Jeg skjønner at dere reagerer litt, og at jeg burde bytte bloggnavn. Jeg har tenkt på det før og lagde faktisk en ny blogg med navnet mammacec, som jeg hadde planer om å fikse på slik at jeg heller kunne blogge der. Det som skjedde med den bloggen er at jeg har glemt både mail og passord. EN DAG kommer jeg med en ny blogg, men det blir ikke nå; så fram til da får dere bare irritere dere over bloggnavnet, for det bryr meg egentlig utrolig lite. 


:-)

13 kommentarer

10.07.2012 kl.23:32

Hehe. Det hadde nå ikke vært nødvendig å faktisk opprette ny blogg, som du gjorde, om du brydde deg "utrolig lite" - men er flott du ser objektivt på det og forstår leseres synspunkt :-)

Cecilie Kvant

10.07.2012 kl.23:34

Anonym: Opprettet den bloggen før du kommenterte :-)

11.07.2012 kl.16:07

Hehe, jeg synes det er kult navn på bloggen din! :) Synes faktisk at du er Milf :D Utrolig pen jente er du, og er sikkert en kjempegod mamma også! Stå på bloggingen! :)

malin

11.07.2012 kl.16:10

Hva er galt med "milfcecilie" når du har "siljemilf" på topplisten, ser ikke problemet?

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.17:10

Anonym: Hehe, tusen takk! :-)
Godt noen ser spøken iallefall.

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.17:10

malin: Nei, si det.. Er nok fler mammablogger som har milf også :-p Men enkelte MÅ bare finne noe å henge seg opp i...

Lotte Olsen - Fotoblogg

11.07.2012 kl.20:24

siljemilf har jo to bloggnavn på bloggen sin, mammasilje og siljemilf. Kanskje du kan gjøre noe sånt om du vil bytte navn, så slipper alle innleggene og sånt gå tapt =)

11.07.2012 kl.20:31

Cecilie, det er faktisk du som henger deg opp i ting i dette tilfellet.

Jeg påpekte tydelig flere ganger ift kommentaren min at jeg tok høyde for at det var en humoristisk tone bak det, og at navnet var tatt med ironi. Selvfølgelig, men samtidig påstår du å forstå at lesere reagerer, og innser - etter hva du skriver - at det kan være lurt å bytte. Noe du har tenkt på selv før også, attpåtil, så hvorfor ikke bare ta imot slike forslag og meninger fra lesere uten å måtte stille deg i en slik forsvarsposisjon? Jeg kommenterte ikke navnet for å henge meg opp i noe som helst, jeg kommentere det fordi det er upassende.

sindyblog

11.07.2012 kl.20:59

kan du ikke bare få være en milf da, uten at folk skal bry seg så j**lig? :P

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.21:16

Lotte: Hmm, ja, det var jo en ide! Vet du hvordan man gjør det?

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.21:17

Anonym: Innlegget var ikke bare siktet til deg ''anonym'', men til flere andre som også har kommentert nettopp det samme.

Om jeg bytter blogg går jo alt ''tapt'', på denne bloggen har jeg alt fra graviditeten, til fødsel og til tiden etterpå. Jeg vet at mange av de som er innom bloggen min klikker seg inn på svangerskapet og leser om det.

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.21:18

sindyblog: Nei, du skjønner det at når man har blogg som folk leser så MÅ de finne noe å klage på :-p

Lotte Olsen - Fotoblogg

11.07.2012 kl.21:26

Aner ikke! Lurer på om du kanskje må snakke med blogg.no da :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits