DE SISTE DAGENE;

Dere som leser bloggen min daglig vet at jeg har hatt en aldri så liten bloggpause, jeg får plutselig nok av blogg og da må jeg rett og slett bare ha en liten pause før jeg kommer sterkere tilbake. Vi har ikke drevet med så mye de siste dagene, det har vært ganske fint vær i Bergen så vi har vært litt ute. 

Jeg har også sovet hos mine foreldre 3 dager forje uke, noe som har vært veldig koselig. Jeg går jo hjemme alene med Thea om dagene, og min lillesøster har sommerferie fra skolen; så litt av grunnen til at meg og Thea har vært der borte har vært for å være med min søster. Thea har disset masse, badet ute i bassenget og kost seg masse. Hun elsker også hunden til mine foreldre, men hunden er ikke like glad i Thea. 

Har også hatt litt ''Cecilie tid'' denne uken. Først var jeg på travbanen med Marita på torsdag, da leverte vi Thea hos mamma like før leggetid så når jeg kom hjem igjen etter 2 timer sov hun som en stein. På lørdag hadde jeg innflyttnings fors før vi dro videre på byn og shaket løs litt! I dag har vi ingen planer foreløpig, jeg håper på å få hentet det nye bilsetet til Thea som jeg bestilte for over 2 uker siden. Gullet begynner å bli så stort nå; åler seg alle veier, har fått sin første tann på vei, drikker flaske selv og har fått skikkelig Thea Celin personlighet. Denne uken venter jeg svar på noe litt spennende for meg, noe jeg virkelig håper går i boks! Mer vil jeg ikke si før jeg vet hva som skjer. 

Thea sitter i vippestolen og jeg har nettopp spist deilig frokost med rundstykker, eggerøre og deilig pålegg! Senere skal jeg prøve å få lagt ut ett innlegg om noe romantisk som skjedde igår. 

Én kommentar

Mamma til Tobias

09.07.2012 kl.14:29

nydelige jentå, hørtes kjekt ut :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits