PAUSE.....

Ingen innlegg igår, og dette blir sannsynligvis det eneste innlegget idag. Jeg er hos foreldrene mine for øyeblikket og gidder ikke stresse med blogging da, ikke har jeg pc med og ikke har jeg kamera med! Igår fikk jeg to timer barnefri hvor mamma tok kveldsstellet og la Thea mens jeg var på travparken med Marita.

Etter en lang natt hvor jeg ikke sovnet før halv seks fant Thea ut at hun skulle våkne klokken syv, og holdt det gående til nå og holder på enda. Hun er litt sutrete fordi hun er trøtt, så hun sovner vel snart :-)
Har ryddet litt her så nå blir mamma glad når hun kommer hjem!

2 kommentarer

07.07.2012 kl.22:29

Du burde virkelig finne deg et nytt, bedre bloggnavn. Du har en mammablogg og kaller den MilfCecilie - greit nok at det helt sikkert er påfunnet med en humoristisk undertone, men du holder deg ganske seriøs i bloggingen, og du publiserer ungen din i høy grad- da er det vulgært å gjøre dette under det navnet. Med mindre du faktisk ikke vet hva milf er forkortet fra, så anbefaler jeg deg å skifte til et seriøst navn med det samme.

Cecilie Kvant

09.07.2012 kl.14:03

Anonym: Hei! Svar på kommentaren din kommer senere i eget innlegg. Jeg er seriøs i bloggingen og skjønner ikke hvorfor bloggnavnet mitt er så gale, det er en spøk som de fleste skjønner :-) Jeg er fult klar over hva milf betyr.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits