BILDER AV MEG OG THEA

Mens vi ventet på bussen isted knipset min søster noen bilder av meg og Thea som jeg tenkte å dele med dere. Det er fler som har kommentert at jeg ikke er noe flink til å legge ut bilder av meg selv på bloggen og det er rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd med bilder av meg selv! Her kommer iallefall noen bilder av meg og gullet;
Nå sitter jeg hos mine foreldre å venter på at de skal komme hjem fra jobb slik at det blir middag. Thea skal vel ha seg en liten dupp etterhvert også, så kanskje jeg kan ta meg en liten lur med hun!


2 kommentarer

FIne dere er. Ha en fortsatt fin dag:)

05.07.2012 kl.21:01

Skam for ei nydelige jente du er! :) Helt ufattelig pen <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits