THEA'S FØRSTE BARNEDÅP

I dag har søte Benjamin (som er fetteren til Thea) fått vasket håret sitt hos presten og ''tilhører'' nå Gud! Thea oppførte seg eksemplarisk i kirken, lekte litt med hun før hun sovnet som en stein mellom meg og Tony. Presten var også gøyal, ikke kjedelig A4 menneske, men litt futt i som gjorde det at tiden gikk fort og vi koste oss faktisk litt! 

Etter kirken dro vi hjem igjen til søsteren til Marita før vi reiste til lokalet for å fortsette feiringen, masse god mat og koselige folk gjorde at både meg og Thea koste oss masse. 

Nå ligger jeg i sengen og har akuratt sovet en dupp, Thea har allerede sovet noen timer heldiggrisen! Guttene sover eller spiller dataspill hele dagen så blir egentlig endel ''døtid''. Godt jeg har Thea å putle med :-) Nå blir det vel natta på meg igjen, å være mamma 24/7 kan være slitsomt til tider altså; Men jeg elsker det fordiom!

4 kommentarer

Så fine bilder, og for en nydelig dåpskake Benjamin hadde:)

iehk98

01.07.2012 kl.23:23

Så bra dere koste dere!! Kjeder meg alltid i kirken, heldig dere som hadde en litt morsom prest! :p

Serina

03.07.2012 kl.00:02

Kjempefint dåpskort! Har du laget det selv? Kjempeflink iallfall! Og bra dere koste dere i dåp

Cecilie Kvant

03.07.2012 kl.22:26

Serina: Har laget det selv ja :-) Tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits