DENNE ER GENIAL!

Glemte helt å vise dere ene tingen jeg kjøpte til Thea i Sverige, noe av det mest geniale jeg har sett! Hadde ikke planer om å kjøpe mer etter godisbutikken, men når jeg så denne måtte jeg bare ha den faktisk! Thea får jo MME itillegg til grøt, middag og frukt; og så mye som vi faktisk er på farten er det greit å ha porsjoner med MME med seg isteden for de man kjøper på butikken til 10-15 kr stk. 


Denne blir nok med meg i stellevesken framover! Det er tre rom oppi så man kan faktisk ha tre måltider med seg. Da bare koker jeg vann til flasker så har jeg pulver i denne og blander etterhvert. Den er selvfølgelig fra >bambino<, som også har masse annet genialt til de små! 

3 kommentarer

Casandra.

30.06.2012 kl.17:44

De har de der fra tupperware også.. Da er det 4 rom i en boks så kan man snu på lokket, hvis du skjønner? Så kan man f.eks ha 2 porsjoner med mme og 2 med grøt (hehe. var kanskje voldsomt mye da, men). Fant ikke ut av det før etter mme tiden med jentungen, men denne gangen skal jeg kjøpe! :) De er jo helt geniale.

Solveig Marie

01.07.2012 kl.07:33

Å, sånn har jeg vært på leting etter. Så de hadde en lignende på lekmer.no, men de var utsolgt. Veldig kjekt, så slipper man å dra med seg hele boksen når man skal ut på tur:)

kamilla hansen

05.07.2012 kl.21:36

Avent har en sånn doserer også. De selger den på enkelte rimi butikker og brio :-) 49,- Ikke dyre saken=)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits