MOSS HITTIL OG INNKJØP

Nå har vi fått oss noen dager i moss allerede, og fler skal det bli. Grunnen til at vi er i Moss er fordi at vi skal i barnedåp til onkelbarnet til Tony (fetteren til Thea). Hun fikk en nydelig liten fetter for 9 uker siden så vi måtte jo hilse på også! Vi koser oss med stygt vær og innetid, hehe. I går var vi i Sverige en tur for å kjøpe snop og stelleveske, men endte opp med litt pynt til glasskapet mitt også!


Stellevesken fra emma ljunga som jeg har siklet på en lang lang stund!


Gummisnop, smågodt og litt sjokolade


SjokoladeDer var innkjøpene fra Sverige turen, nå har vi iallefall masse godt å kose oss med i nærmeste framtid! I morgen blir det barnedåp til lille Benjamin :-) Spent på hvordan Thea kommer til å være i kirken siden hun aller helst skal være i aktivitet hele tiden, men det går vel fint det også!

Tenkte å lage ett innlegg når jeg kom hjem om hele turen.

2 kommentarer

carolineskjelanger

30.06.2012 kl.13:30

Mmm, det var masse godt :-) Håper dere koser dere i barnedåp! ;-)

Kristina, mamma til en Prins!

30.06.2012 kl.20:14

Nam :p hehe

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits