LEILIGHETEN # BADET

Siden fler har spurt om jeg kan legge ut bilder av leiligheten tenkte jeg det kanskje var på tide å få ut noen, jeg har jo trossalt bodd her i 2 måneder snart :-) Tenkte å ta en og en del av gangen, begynner med badet;


Helt enkelt og ikke særlig dilldall. Siden badet ikke er særlig stor plass på er stelleplassen til Thea oppå vaskemaskinen (som ikke funker lenger.....). 

Nå har nettopp min kjæreste kjære Karoline gått etter ett utrolig koselig besøk! Den siste tiden har vi bare vært mindre of mindre med hverandre, men håper det blir bedre etterhvert. Karoline har jeg omtrent vært klistret sammen med i mangen år. Klokken nærmer seg iallefall leggetid for meg, Thea har vært veldig rolig og snill helt fram til leggetid i dag. Da kom sutring og grining før hun endelig fant roen og sovnet. I morgen har vi ingen planer, håper på ett lite besøk av Marita som vi ikke har sett på evigheter. 

Så lurte jeg på en ting; Når vi vari Rhodos ble jeg helt forelsket i tzatziki, så om noen vet om hvilken butikk de selger god tzatziki på så SKRIK ut! 

9 kommentarer

Du kan kjøpe de maarud sine dip og blande med matyouhurteller er det masse gode oppskrifter på nette.. Er veldig lett å lage tzatsiki ;) btw. Har en god på ferdig laget på safari og meny

05.07.2012 kl.01:47

Den de selger på rema 1000 er veldig god syns jeg. :-)

sindyblog

05.07.2012 kl.08:57

synes badet var koselig jeg :) større enn vårt bad iallefall. :) dukan jo kjøpe en sånn "lag din egen" å lage tzatziki selv. har ikke prøvd det, men vil tro det er bedre med halvveis hjemmelaget enn en ferdigblandet :)
Enkelt og koselig. :) Likte skittentøyskurvene.
Koselig bad:)
Hvor er skittentøyskurven fra?:)

Veldig fint bad:)

andrea

05.07.2012 kl.11:38

på rema1000 og ica iallefall her i åsane, så har de sånnt pulver som du blander med en boks rømme elns, utrolig godt. ps: ekstra godt med litt sitron oppi :) fint bad foresten

Cecilie Kvant

05.07.2012 kl.12:13

Ronja 18 år: Sparkjøp faktisk :-)

Marte klanderud

16.07.2012 kl.11:28

koselig du har det Cecilie :) Litt rart å se bilder å tenke tilbake på at det var mitt gamle bad, hihi :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits