SVAR PÅ SPØRSMÅL OM RHODOSTUREN

Var det bare dere tre som dro? Det var meg, Tony og Thea som dro sammen ja. Jeg hadde en vennine som også dro til Rhodos samtidig som oss, men på ett annet hotell.

 
Hva kostet ferien med hotell og fly? Vi betalte vel 8500,- for hotell, fly og all inclusive. 
 

Hvilket hotell sov dere på? Vi sov på forum beach hotell som ligger i Ixia, ett hotell jeg absolutt ikke vil anbefale. Maten på all inclusiven var veldig ensformig så det endte med at vi spiste ute hver eneste kveld. Strømmen på hotellet gikk iallefall 3 ganger iløpet av en dag, og det ble stommanes mørkt om den gikk om kvelden. Vi fikk heller ikke ladet telefonene på hotell rommet, verken min iphone eller Tony sin iphone ville lade, og Ipaden ville heller ikke lade. For å få strøm på telefonen måtte vi sitte med lånepcene like over resepsjonen. Det var også dårlig med plass rundt bassenget om du kom ned senere enn ti, noe som gjorde at vi ofte havnet på gresset i skyggen. Vaskedamene var heller ikke særlig å skryte av, ikke fikk vi såpe og ikke fikk vi toalettpapir. Vi måtte faktisk ned i resepsjonen for å få toalettpapir. 

Hadde du mat med til Thea, eller fikk hun mat derfra? Jeg kjøpte all maten til Thea i Norge. Både fruktpurre'er, grøt, middagsglass og melk. Så kjøpte vi vann i butikkene der nede til å blande med grøt/melk, og rent vann som hun fikk. De hadde godt utvalg av barnemat der nede, men det viste jo ikke jeg så ville være på den sikre siden. Hvordan gikk flyturen? Flyturen gikk overraskende bra! Vi fløy i litt over 4 timer begge veier og Thea var en engel! Jeg er egentlig livredd for å fly, men når jeg hadde Thea på fanget under letting og landing gikk det fint. Thea sov deler av flyturen, og når hun ikke sov satt hun på fanget våres å lekte. Hadde med favorittlekene hennes, vann og melk (som hun fikk under letting og landing for å unngå dotter). 
 

Hvordan var egentlig ferien? Uken i Rhodos var helt fantastisk, og jeg kunne ikke nyttet det mot noe. Vi storkoste oss alle tre, og skulle ønske vi hadde bestilt 2 uker. 

Vil du dra tilbake? Jeg vil veldig gjerne tilbake til Rhodos, men ikke samme hotell. Ixia var en veldig koselig plass, men neste gang jeg skal til Rhodos vil jeg teste ut noe annet. 


4 kommentarer

fint innlegg :)

sindyblog

11.07.2012 kl.22:15

veldig fin header :) hørtes grådig kjipt ut med alle probleme på hotellet. klagde dere til reiselederen? dumt å betale for all inclusive å ikke få bruk for det :( det der derfor jeg aldri har bestilt med det, fordi jeg selv har jobbet som reiseleder og vet at maten ofte er veldig ensidig og ikke særlig god, hehe. blir nok mer aktuelt å bestille med all inc når nathaniel er eldre og tyter etter is/brus osv :)

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.22:51

sindyblog: Tusen takk! Det er Lotte Olsen (www.penalus.blogg.no) som har laget den.
Ja, var veldig kjipt! Vi har sendt mail til startour, men venter fremdeles på svar :-( Syntes ikke vi kunne sette veldig høye krav til maten i og med at vi betalte 8500,- for alt! Alle hotell vi så på hadde med all inclusive, derfor vi bestilte det :-) Jeg har aldri vært med på all inclusive før nå.

Isabell

11.07.2012 kl.22:52

Nå som jeg var i Rhodos, i Ixia. Bodde vi på et veldig barnevennlig, men også voksenvennlig hotell som heter Poseidonia. :) Det kan jeg anbefale for store og små, utrloig bra service der og!! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits