JEG BLIR HELT IMPONERT

Lille gullet mitt vokser så alt for fort, imorgen er hun hele 7 måneder. I forgårs var jeg innom barnehagen hun har fått plass i for å takke ja til plassen, noe som både var godt og vondt. Vi har fremdeles litt tid hjemme bare oss, men når sommeren er slutt skal Thea i barnehage mens jeg skal tilbake på skolebenken. Fikk plass på 1. valget, men står på venteliste i en annen barnehage som jeg også liker veldig godt. Har ingen planer om å nevne hvilken barnehage hun har fått plass i, eller står på venteliste i. 

Syntes det er veldig trist at jeg ikke kan gå hjemme ett år til med hun, men nå til dags kommer du ikke særlig langt uten utdanning. Planen er å fullføre de 2 årene jeg har igjen på videregående skole før jeg skal videre på høgskole. Jeg kan trøste meg med at Thea kommer til å storkose seg i barnehagen sammen med alle barna og oppmerksomhet fra de voksne. Thea er en veldig sosial jente som elsker oppmerksomhet og lek så det blir nok kjekt for hun! Værre for meg enn hun vil jeg tro.

Men over til overskriften; i det siste har Thea vært kjempe aktiv på gulvet, hun spreller, åler og leker masse! Iløpet av sydenuken vi hadde begynte hun faktisk å stille seg opp i krypeposisjon (opp på alle fire), noe som overrasket både meg og Tony. Hun kryper ikke enda, men det er vel ikke lenge til det heller.Nå er jeg nesten ferdigpakket og klar til avreise igjen! Denne gangen går turen til Moss/Sverige for å bli en uke. Vi skal i barnedåp på søndag, ellers har vi ingen planer. Vet ikke hvordan det blir med blogging mens vi er borte, men skal prøve å oppdatere dere!

Og forresten; I går prøvde jeg nattgrøten til småfolk, noe som gjorde underverk! Thea fikk grøt like før 8, i seng til 9 og fikk ikke mat igjen før klokken var 06! Vanligvis våknet hun i 2 tiden, og 4-5 tiden for litt melk. Så framover blir det kveldsgrøt på kvelden til gullet! :-)

6 kommentarer

Hvor i Moss skal du?:) Jeg bor i Moss:)

Fotogr.blogg.no

26.06.2012 kl.22:26

Aww ! Gud så søøøøøt :D

Stå på, du har en fin blogg !

se gjerne innom min også :D

Meline

26.06.2012 kl.23:29

Så deilig for deg at hun sover lengre! :D Ingenting bedre :)

Cecilie Kvant

27.06.2012 kl.00:18

Ronja 18 år: Ååh, gjør du? Vi skal til Råde :-)
Ja, har bodd et år i lillehammer, men flyttet tilbake til Moss forrige uke:)

Kos deg masse ihvertfall:)

Cecilie Kvant

27.06.2012 kl.12:27

Ronja 18 år: Åja :-) Bor du langt fra Råde da?
Det skal jeg :-) Gleder meg til å se ''tante'' barnet mitt :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits