PAKKE I POSTEN > BAMBINO/MAM

Som jeg skrev i tidligere innlegg fikk jeg to pakker i posten, ene fra småfolk og andre fra bambino/mam. Jeg fikk selv velge noen produkter jeg ønsket å teste, og tror jeg gjorde ett godt valg!


Tutekopp, smekke og skjeer.Tutekoppen prøvde hun igår, tror hun syntes det var spennende med håndtak og den blir nok brukt når hun får grøt. Smekket er også veldig lurt, Thea har verdens meste medalje i grising, så et smekke som samler opp maten er nok genialt! Skjeene har vi også fra før, med langt skaft og litt dyp ved enden blir det lett å mate barnet!


Itillegg fikk Thea to nye flasker i dag! Vanligvis bruker vi avent sine, men siden de er litt stor å holde ville vi prøve noen litt tynnere siden hun er blitt så flink å drikke selv! Vi bruker oss MAM sine smokker forresten, det er eneste smokken hun klarer å holde skikkelig på.

Om dere lurer på noe om produktene eller ønsker å se hva mer de har kan dere titte innom hjemmesiden til >bambino/mam<. 

Q: Bruker barnet ditt noe fra bambino eller mam? 


8 kommentarer

Det gjorde du nok. Sikker på du vil bli kjempefornøyd:)
hvordan får du dette sponset ? skjønner meg ikke på det :)

- Mamma Veronica

26.06.2012 kl.12:59

Bruker skjeene og smekken. Synes de er veldig gode. Har 1 flaske også men kommer så masse ut om gangen at hun svelger feil ! =P Haha.

Cecilie Kvant

26.06.2012 kl.13:35

ung tvillingmor: Jeg sender litt mailer, så får jeg mail om jeg vil teste ut noen produkter :-)

Casandra.

26.06.2012 kl.13:43

Jenta mi har brukt en del av flaskene. Syns de var skikkelig gode, etter at hun var blitt litt større enn nyfødt og "skikkelig- gulpus" :) .

Sjeene er de beste som finnes på markedet som jeg har funnet ihvertfall! :) . De har vi mange av.
ah, smart :) trodde man måtte ha så magen lesere på bloggen..min 500

happyness

11.07.2012 kl.22:45

Først må jeg si: gud for en herlig blogg du har, og for ei søt datter =) Bruker samme skjeer og flasker fra BAM ;) kjempe fornøyd ! ^^ Kom innom bloggen min entur da ;D

Cecilie Kvant

11.07.2012 kl.22:52

happyness: Tusen, tusen takk! Flaskene falt desverre ikke helt i smak hos snuppen her, men skjeene er gullverdt! :-)
Skal sjekke ut bloggen din!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits