PAKKE I POSTEN + BRUKER BARNET SOM PRØVEKANIN

Etter en uke borte var det koselig å komme hjem til 2 pakker i posten! Thea er rene prøvekaninen min for tiden, men verken meg eller hun har noe i mot det. Pakke nummer 1 var fra bambino/mam (som jeg viser dere imorgen), og pakke nummer 2 var fra smålfolk. 


hele pakken!


2 grøtpakker, en til dagtid og en til kveldstid. Thea får fruktgrøten til hipp på dagen, men blir så hard i magen så nå prøver vi fruktgrøten til småfolk for å se om den er bedre. Prøver også kveldsgrøten til småfolk istedet for nestle sin siden hun blir så hard i magen av den også. Dessuten sies det at noen barn sover bedre med kveldsgrøt, så håpet om en natt med søvn er der.


Thea fikk selvfølgelig smake kveldsgrøten allerede i kveld, så får vi se hvordan natten går.


mellommåltid! Thea pleier å få frukt på dagen så dette er supert å ha med i stellevesken om man er på farten. Ene er fra 1 år så den må vi nok vente litt med, andre blir med oss på tur til moss når vi drar dit på onsdag/torsdag.


middagsglass og blåbærglass. Thea er veldig sær på middagsglass egentlig så spent på om hun liker denne.Blåbæren skal vist være bra om hun blir bløt i magen så den er god å ha stående iallefall!

Som dere ser er alt fra >småfolk<, om du besøker hjemmesiden deres har de utrolig mye spennende til både bitte små, og de litt større. Dere kan også finne de på >facebook<.

Q; Liker barnet ditt produktene til småfolk? Og funker nattgrøten hos dere?

2 kommentarer

Vi er veldig fornøyde med produktene fra småfolk:)

Solveig Marie

26.06.2012 kl.08:37

Godt å få testet produktene litt da, så slipper man å katse bort masse penger på å prøve seg frem. For er jo ikke alle barn som liker alt av disse grøtene osv. En måned til nå så kan Leah starte med litt også:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits