RHODOS I BILDER OG TEKST

Da var jeg endelig kommet hjem i min leilighet! Natt til i dag sov jeg og Thea hos mine foreldre siden vi grillet og koste oss på Osterøy i går. Tenkte å skrive litt om hver dag vi hadde i Rhodos med bilder i ett innlegg, så blir kanskje langt; men kjekt å se tilbake på for meg og Thea senere. 

DAG 1:
Flyet gikk like over 07, så vi var på flesland litt før 05. Landet vel rundt 11 i Norsk tid (12 der nede om jeg ikke tar helt feil nå). Brukte dagen på hotellet ved bassenget, ble litt ''kjent'' i nærområdet og sullet rundt i gatene. I Rhodos er det sinnsykt masse løsdyr, og de er ikke redd for mennesker heller. Rundt løp det både geiter, høner, katter og hunder. Thea ble jo helt i hundre hver gang hun så en hund som hun ville kose med, men i og med at de er løsdyr fikk hun ikke lov til det. Fant en veldig koselig resturant hvor en gresk/svensk jobbet, siden jeg ikke snakker særlig mye engelsk var det iallefall midt i blinken for meg! God service og veldig god mat. Ett ekstra pluss var jo at han ble helt forelsket i Thea så hun fikk jo masse oppmerksomhet.


DAG 2:
Startet vi dagen med en bedre frokost (egg, bacon, eggerøre og ferske rundstykker!), før vi tuslet til bassenget for å ligge der litt. Om dagene var det så varmt at å gå rundt å tusle ikke var ett alternativ. Når klokken nærmet seg ettermiddag stelte vi oss før vi dro inn til Rhodos by hvor vi møtte min kusine Benedicte og min tante Therese som også var på ferie i Rhodos! Fant oss en koselig resturant som vi spiste på før vi tok taxi tilbake til hotellet.DAG 3:
Var vi nok en gang i Rhodos by, denne gangen var vi med Tonje (som har en sønn på alder med Thea) og Jimmy. Begynte selvfølgelig dagen med bassenget, og ut på dagen bestemte vi oss for å dra inn med de. Spiste god mat før vi tuslet rundt i gatene der. Meg og Tonje bestemte oss for å prøve fishspa; Da er det små fisker som skal spise opp den døde huden på beina dine slik at du får silkemyke bein etterpå. Det var vel både deilig og ekkelt, jeg er ekstremt kilen så holdt jo på å le meg gjennom hele greiene, men etterhvert som beina hadde vært oppi der litt ble jeg jo vandt til det og det egentlig bare var deilig. Mens vi tok fishspa tok guttene seg av barna mens de koste seg med en øl.

Vel tilbake på hotellet bestemte vi oss for å gå innom supermarkedet for å kjøpe noe å drikke på før vi gikk ned å spilte litt biljard/air hockey.DAG 4:

Var vi ikke ved bassenget før klokken var over 12, Thea var nok helt utslitt etter noen dager i Rhodos så hun slo på stortrommen og sov som en stein! Badet litt og solte oss før det ble litt for varmt i solen. Tok oss en liten tur ned på stranden for å se og muligens bade litt, men det blåste fælt og ingen sandstrand så droppet det ganske fort. Tony fikk tatt seg en dukkert før vi forsvant tilbake til hotellet. Så spiste vi faktisk middag på hotellet for første gang! De serverte masse gris, noe jeg elsker og Tony hater. 


DAG 5:
Startet faktisk denne dagen ved bassenget også, utrolig nok! Hehe, startet alle dagene ved bassenget så Thea fikk tatt seg en dukkert før hun tok seg en dupp. Hun elsket å bade, og ble helt i hundre når hun skjønte at hun faktisk skulle få bade. Spise ute med Tonje og Jimmy i dag også, etter maten fikk vi servert nasjonaldrikken der nede (ozo?) som smakte doc lakris. Jeg er ikke særlig fan av spritsmak så falt ikke veldig i smak hos meg. Etter at alle var mette gikk vi opp på hotellrommet vårt (vi lå på forskjellige hoteller) for å slappe av og prate litt, noe som var klin umulig siden det ble ett helsikkens uvær. Lyn og torden som det suste etter. Det gav seg heldigvis etterhvert så vi fikk spilt litt biljard før det var natta.

Bestilte også pizza for første gang! Jeg hater å snakke engelsk og har derfor fått Tony til å gjøre det, men denne dagen gadd han ikke så jeg måtte gjøre det selv. Woho!

DAG 6:
Skjedde det ingenting spesielt, slappet egentlig bare av på hotellet før vi gikk en tur i gågaten. Jeg fikk kjøpt meg litt ting, og det samme med Tony. Thea fikk en supersøt kjole og hello kitty koffert som hun skal bruke når vi skal på ferie til moss! Det var også bbq lunsj på hotellet som smakte snadder, kunne spist i evigheter; men Tony som er så utolmodig ville bare å sole seg så tilslutt gav jeg etter.

DAG 7:
Siste dag før hjemreise, dagen ble brukt flittig ved bassenget før vi tok oss en siste runde i gågaten. Hellas skulle spille kamp så vi fant oss en pub vi kunne spise på mens vi så kampen; noe som ikke fungerte siden det ble alt for mye støy for Thea, stakkars. På vei hjem tok Tony også fishspa! Tror han syntes det var like deilig som meg og vel så det!
DAG 8:
Da var dagen for hjemreise kommet...... Dro fra hotellet like over 11 gresk tid, og landet rundt 5 norsk tid. 


Alt i alt så har vi hatt en kjempe fin uke i Rhodos! Thea har oppført seg eksemplarisk og bare kost seg hun også. Varmen var ikke noe problem for verken oss eller Thea, hun lå i skyggen, fikk bade i bassenget og drakk masse vann! Om det er noe dere lurer på er det bare å kommentere så kan jeg lage ett innlegg med svar :-) Spørsmål om flyturen, mat, drikke osv der nede. 

7 kommentarer

fint innlegg :) bra dere koste dere..mene hvem er tony :)? hehe

Cecilie Kvant

24.06.2012 kl.22:04

ung tvillingmor: Tony er pappen til Thea :-p Hehehe

margretheolseen

24.06.2012 kl.22:07

Kjempe fine Bilder. Ser ut som dere har kost dere masse :)

25.06.2012 kl.22:10

Var det bare dere tre som dro? Ikke med foreldrene dine?

Cecilie Kvant

25.06.2012 kl.23:22

Anonym: Det var meg, Tony og Thea som dro ja :-) Mine foreldre var nok hjemme på jobb.

26.06.2012 kl.01:35

Hei, hva kostet ferien med hotell og fly? Hvor bodde dere? :)

26.06.2012 kl.12:08

Ufattelig pen du er! Kan virkelig kalles MILF :D <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits