FARGING AV HÅR OG NEDTELLING

For noen dager siden stripet Tony håret mitt blondt, noe som ble helt katastrofe! Halve året var blondt og halve håret hadde ikke fått noen farge så det var mørkt. Dessuten var det rein pining å dra håret ut av hetten, så jeg hadde bare lyst å gi opp før vi var begynt omtrent. Siden håret ble katastrofe og jeg skal ta bilder til noe spennende imorgen måtte jeg på butikken for å kjøpe ny farge. Fargen ble litt mørkere enn tenkt, men det får funke.

Ellers er dette siste skikkelige natten før vi drar til Rhodos! Og helledussan som jeg gleder meg. En uke med varme, ferie, avslapping og kos skal bli ufattelig deilig. Er veldig spent på hvordan Thea kommer til å reagere på varmen men regner med det skal gå veldig fint! 

4 kommentarer

margretheolseen

14.06.2012 kl.23:55

God tur til Rhodos! :D
Store deler av tekster forsvinner, designet ditt er geeedigert. Er det meningen eller? :o Det er heller ingen bilder.......

Cecilie Kvant

22.06.2012 kl.11:39

Lisa: Hvis du bruker google sin nettleser skal det vaere normalt. Vet ikke hvorfor det ikke er det i andre nettlesere, skal prove aa fikse det naar jeg kommer hjem
Jeg bruker google chrome sin nettleser, men likevell er det slik :s

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits