EN BEDRE KVELDS

Hei, og god kveld kjære lesere! Har ikke vært særlig flink å blogge i dag, selvom jeg allerede har postet to innlegg. I dag har vi faktisk ikke gjort en dritt, pakket så og si ferdig. Thea slo på stor trommen og sov to og en halv time i dag (noe som er kjempe bra! Hun pleier vanligvis å ha 2-3 lurer på 15-20 minutter hver). Ellers ble vi invitert på middag hos mine foreldre i dag, noe vi ikke takket nei til. På meg ble det potet middag, mens Thea fikk kjøttkaker! 

I morgen er det husvask som står på listen, skal prøve å få vasket kjøkkenskuffer/skap iallefall. Leiligheten skal være rein og pen med nytt sengetøy på før vi drar slik at vi kommer hjem å bare kan slappe av. Thea sovnet forresten noen lunde greit i dag, sovnet etter en liten time med ''kamp'' så jeg fikk tid til å lage meg en litt bedre kvelds.


Nå er det vel leggetid for meg også etterhvert, dagene går i ett og jeg er utrolig sliten for tiden. :-(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits