SMÅPAKKING OG INNKJØP

Nå er det ikke mange dagene til avreise og jeg har enda ikke begynt med pakkingen. Regner ikke med vi trenger så masse med oss siden vi bare skal være en uke, men samtidig må vi ha nok til en uke. Har aldri vært i syden med småbarn så det kan bli både spennende og kjekt. Håper Thea oppfører seg fint på flyet og resten av ferien og at vi koser oss masse! En vennine skal ned samtidig som oss, bare på ett annet hotell. Vi flyr med samme fly og skal være like lenge :-)

Fikk iallefall kjøpt inn NAN, og middagsglass i dag. Grøt har jeg, så nå er det meste i boks vil jeg tro!


4 Nestle middagsglass og ett småfolk middagsglass. 


5 hipp middagsglass! Favorittnudler er helt klart favoritten.


NAN til å ha der nede, NAN til flyet, bleier, solkrem, stikkpiller og våtservietter til snuppen! Solkrem til meg og paracet til meg. 

Var også innom mamma en tur på vei til Åsane, og der ventet både gave til meg og Thea! Thea fikk som vanlig mest gaver, men slik er det å få barn! Alt hun fikk får vi nok kjempe bruk for. Viser dere i ett annet innlegg! Nå skal jeg få pakket litt før jeg skal farge håret og lage grove scones. Tenkte å vise dere hva jeg har pakket med når jeg er ferdig. Thea kommer nok til å bruke halve kofferten og vel så det. 

2 kommentarer

:) får ha en god tur.. :D
Greit å ha med seg litt for mye enn litt for lite i alle fall:P

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits