FROKOST OG GAVE

Vi har faktik nettopp stått opp av sengen, Thea ligger å koser seg på gulvet i bare bodyen mens jeg sitter godt under teppet i morgenkåpen! Fikk besøk av min søster klokken halv åtte i dag, pratet litt med hun før hun løp avgårde til skolen og vi sov litt til. Thea er en makk om natten, og sover minimalt. Heldigvis fikk jeg hun til å sove litt lenger idag så jeg fikk ladet opp litt og kanskje kan begynne smått med pakkingen. 

Ellers kom min mor og min søster hjem fra københavn igår, de har vært på helgetur dit. Caroline hadde med seg toblerone som hun skulle dele ut til klassen, men siden jeg ikke har brød til frokost fikk jeg tre sjokolader jeg kunne kose meg med til frokost. 


Ikke den beste og sunneste frokosten nei, så får vel steike meg noen rundstykker etterhvert også.....

Hun hadde også med en gave til meg! Jeg elsker å få gaver så det var koselig å våkne opp til en gave. Mamma spurte hva jeg ønsket meg og jeg svarte ganske enkelt en god krem til huden eller parfyme (men parfyme kunne jeg kjøpe selv når jeg reiser til Rhodos på lørdag!).

Men nå begynner trollet å klage litt så jeg får holde hun med selskap. På lørdag var jeg jo som sagt ute, og endel av deltagerne fra paradise var der som vi selvfølgelig bare måtte ta bilde med - det vil si at telefonen min er plutselig mange utrolig uklare bilder på. Men skal se gjennom de å se om noen egner seg til bloggen ;-)

€ LIKER DERE Å FÅ GAVER?! :-)

3 kommentarer

jaa jeg elsker gaver :)

mammalarsen♔ღ

11.06.2012 kl.12:11

Ja elsker å få og gi gaver :)

Kos deg masse med toblerone - god sjokolade det.

Ha en super dag

Iselin - Ung 2 barns mamma

11.06.2012 kl.13:55

Gaver er alltid kos :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits