INNKJØP, BLOD OG TULLEJENTE

..Hei, og god ettermiddag! Jeg er en elendig blogger for tiden og det ser jeg veldig godt på statistikken som daler nedover. De siste dagene har jeg sortert lassvis av klær, Thea har jo vokst ut av alle klær i 50, 56 og 62 så det var bare å pakke bort. Mine foreldre er også midt i flytting egentlig så har fått de siste tingene mine i hus, gangen ser ut som ett bombehus og alt er egentlig kaos! 

Ellers var vi en svipptur til Åsane på fredag for å kjøpe badering til Thea, nå er det under en uke til vi reiser til Rhodos så vil ha alt på stell. Badering hadde de ikke så da tuslet vi heller litt rundt. Jeg kjøpte meg en shorts og topp faktisk! Kan ikke huske sist jeg brukte penger på meg selv, Thea er første pri og å kjøpe klær til hun er mye kjekkere!


Shorts fra vero moda, topp fra bikbok. 

Ellers har vi ikke gjort på noe spesielt de siste dagene. I går var jeg på byn mens Thea koste seg med pappaen sin. Vi begynte hos Tonje som hadde bursdag forje helg med grilling og fors før vi dro videre til byn og paradise hotel party på Exodus! Stor koste meg med gode venner og godt humør. I dag stod jeg opp halv 11, tilte en tretimers tur før vi gikk hjem å bare slappet av. Thea har enda ikke sovet i dag så hun er super grinete og sur, jeg hadde egentlig planer om å begynne pakkingen smått men siden Thea bare skal ha oppmerskomhet blir ikke det til. 


Au..

Thea er også en skikkelig fantejente for tiden, hun finner på alt mulig rart som man ikke trodde ett barn på 6 måneder kunne finne på. Hun skal helst underholdes hele tiden, og aller helst skal det være noe nytt hver gang. Her om dagen ble hun kjørt rundt i ene lekekassen sin, noe hun syntes var utrolig gøy. 

Nå sovnet akuratt Thea så jeg får vel enten pakke litt eller ta meg en liten dupp selv.... Det ble jo selvfølgelig tatt endel bilder igår, men det er telefonbilder og mega dårlig kvalitet på så vet ikke om jeg vil dele de på bloggen. Dessuten var alle godt i siget og ikke så like oppegående ut. Are fra paradise er forresten utrolig frekk, møtte han like før vi skulle gå igår og glad er jeg for det. Hvis ikke hadde jeg nok irritert meg over han resten av kvelden.....

6 kommentarer

Johanne Nathalie

10.06.2012 kl.16:54

Så utrolig fine/søte bilder!!! :-)

Kjempe fin blogg! :-D

Ha en super søndag videre!!! :-)
Søta! Fine innkjøp:) Ha en flott kveld!

Marthe

10.06.2012 kl.19:34

Hva har du gjort deg?

På det bildet der det er blod og sår?

Isabell

10.06.2012 kl.20:28

Heisann! Hvor til Rhodos er det du reiser? Jeg skal til Rhodos 1 juli, med en venninne og et vennepar samt deres tvillingbarn på 6 mnd. :)

Og forresten, hvor kjøpte du bade ringen hen? :)

Cecilie Kvant

10.06.2012 kl.23:14

Marthe: Hehe, vet faktisk ikke.

Cecilie Kvant

10.06.2012 kl.23:15

Isabell: Drar til Ixia :-) Så koselig da! Jeg gleder meg masse :-)
Har ikke kjøpt badering enda, men vet de skal få inn på barnashus.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits