LEGEBESØK X2, SYK THEA OG FLYTTET HJEM

Ps. Halve innlegget ble skrevet igår ettermiddag. Og resten idag. 

Hei, og god ettermiddag! Nå er det en liten stund siden jeg har kommet med en skikkelig oppdatering. Er det ikke det ene så er det, det andre. Thea er syk og jeg bor litt hjemme hos mine foreldre for tiden. I 3 uker har Thea hatt hard mage, vi sluttet med grøt og middagsglass for en periode for å se om ting ble bedre; noe det ikke gjorde. Det ble tur til barneklinikken hvor de ikke gjorde noen ting og dette måtte bare gå sin gang. Jeg har vært flink å pøse på med malt og sviskesaft med lite virkning. Når hun begynte å bli noenlunde bedre i magen fikk hun jo selvfølgelig ørebetennelse og vond hals stakkars. 


Lille gullet fikk sprøyte i hælen sin for å se om det var så ille at hun skulle få pencelin, noe det ikke var.

Ellers ''bor'' jeg litt hjemme hos mine foreldre for tiden, før bodde jo de så nærme at det tok 1 minutt å gå til de - men nå er de flyttet så en gå tur i regn frister ikke veldig. Det er ingen spesiell grunn til at jeg ''bor'' her, jeg trengte rett og slett bare litt familiekjærlighet! Hehe. I morgen er det ny tur til legen med Thea, nå misstenker jeg at hun har fått vannkopper også - heldiggrisen! Må si at Rhodos turen ser litt mørk ut for tiden.... Skal også tilbake til leiligheten min imorgen så kanskje dere får en sniktitt?! ;-) Hva syntes dere om det? Vil dere se hvordan jeg og Thea bor?


5 kommentarer

jaa :) hehe

Charlotte

07.06.2012 kl.20:11

Ja, vil see. Hehe:-) Hvor mye betaler du i leie? toroms eller treroms?

Solveig Marie

08.06.2012 kl.08:42

Stakkar lille, håper hun er bedre snart. Ikke bare å ha syke små:/ Ja, vil veldig gjerne se hvordan dere bor:)

Cecilie Kvant

10.06.2012 kl.16:39

Charlotte: Betaler 6000,- uten noe :-) Toroms.

Adele

11.06.2012 kl.10:51

Ja, kjekt å se hvordan dere bor og har det hjemme :))

får håpe hun snart blir frisk igjen da! Jeg sitter selv i syden akkurat nå med en syk liten, ikke så veldig kjekt:/ men heldigvis ikke noe særlig med grining og sutring :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits