FØRSTE SPARK OG BABYSHOWER

Husker dere at jeg gledet meg til besøk i går? Og at jeg var spent? Vel, igår hadde jeg og Linn-Kristin arrangert babyshower for vår søte vennine Cecilie. Hun ante fred og ingen fare og vi lurte hun trillrundt. Kjæresten hadde sagt de skulle å se på båt, i det hun ringte på spratt vi fram og ropte surprisee!! Tror hun ble både sjokket og glad, det så iallefall ut som om hun hadde sett ett lik der hun stod. Noen hadde gått sammen på gavekort til hun, og noen hadde kjøpt lekematte. Jeg lagde bleiekake i full fart, mens noen andre bakte, tok med chips/dipp og brus. Vi hadde også deilig vårruller. Alt i alt ble dagen en kjempe suksess, når de fleste var gått satt meg, Ida og Cecilie igjen og jeg fikk kjenne den lille prinsessen sparke  Vi bare pratet og koste oss. 
Håper Cecilie koste seg masse, jeg storkoste meg iallefall! Håper på flere slike kvelder nå som Cecilie har lappen og hun kan øve seg på Thea! Hehe


Ellers har vi vært hos doktormannen å fått medisin til Thea i dag, hun har hatt så fryktelig magevondt i 3 uker nå så håper det hjelper og hun blir bedre fort! Jeg har også vært på overnatting hos mine foreldre natt til i dag, og skal sove her i natt også. 

6 kommentarer

Iselin - Ung 2 barns mamma

04.06.2012 kl.17:48

Åååh, så gøy :D

Cecilie

04.06.2012 kl.21:38

Ja, jeg storkoste meg ! var kjempe kjekk kveld og veldig glad og taknemmlig for det dere stelte i stand :-)) ble virkelig overrasket ! :)

Og håper på mange kvelder i lag fremmover, og skal komme ofte på besøk nå når jeg har lappen ja :-D

Linn

05.06.2012 kl.21:41

kan du legge ut bilder av leiligheten, de forskjellige rommene etc? er det i et hus du leier?

hvordan får du forresten betalt husleie siden du ikke jobber? :)

Adele

06.06.2012 kl.01:37

kan du lage et innlegg av bilder i leiligheten din ?:) lurer sånn på hvordan stil du har :))

hvordan rommet ditt og thea sitt er, stuen, kjøkken, bad og gangen er :D hadde vært et utrolig gøyt innlegg og lese om :)

Cecilie Kvant

06.06.2012 kl.23:03

Linn: Hei! Ja, det kan jeg gjøre når jeg er hjemme igjen :-) Jeg er ikke halvferdig med hvordan det skal se ut engang, men dere kan få en sniktitt. Ja, jeg bor i kjellerleiligheten :-)
Hvordan jeg får ting til å gå rundt, og hvordan økonomien min er ønsker jeg å IKKE dele med bloggen.

Cecilie Kvant

06.06.2012 kl.23:03

Adele: Hei! Ja, det kan jeg :-) Men nå er det ikke akuratt helt min ''stil'' i leiligheten, jeg er langt fra ferdig så det blir bare en liten sniktitt. Tar litt og litt.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits