HATER ROT

I går var det jo shopping som stod for tur, etter det ville jo Thea ha sin dose med oppmerksomhet og kos før det var leggetid. Når hun var i seng så jeg litt home and away siden jeg ligger 10 episoder bak, før paradise hotel finalen begynte. Når den var ferdig tok jeg og pappa oss en kjøretur slik at jeg fikk øvelseskjørt litt før kjøretimen jeg skal ha i dag. Thea sov mens mormoren og tanten passet på :-) Klokken var vel like over 23 før vi var hjemme igjen, da var det leggetid for min del iallefall og leiligheten så ut som et bombet hus som jeg våknet til i dag.


Jeg hater rot, men sengen fristet meg sånn når jeg kom hjem igår. Nå må jeg vel få ryddet litt før jeg skal ha kjøretime :-) Senere er det ingen planer som står på planen, kanskje jeg skal få hilst på oldemor og oldefar etterhvert? 

Q; Hva skal dere i dag?

4 kommentarer

- Mamma Veronica

01.06.2012 kl.09:08

Eg og hater rot ! Hehe. Me har bare planer om å handle :-D

ღ♔mammalarsen♔ღ

01.06.2012 kl.09:21

Rot er kjedelig ... Good luck med kjøretimen og ikke minst kos deg masse i helgen :-)

Ingen spikret planer for min del enn så lenge.

Charlotte

04.06.2012 kl.14:57

Hvor har du kjøpt den lekematten i forskjellige farger med tall?:-)

Flink mamma du er.

Cecilie Kvant

04.06.2012 kl.17:47

Charlotte: Hei! Den er kjøpt på nille faktisk :-) Tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits