INNKJØP # 31.05

Tok en liten shoppingrunde med ting jeg trengte idag, nå er det under en måned til vi skal til varmere strøk så litt ting trengte vi (eller Thea for det meste). Etter at jeg ble mamma er det mye kjekkere å gå på shopping il Thea. 


Litt ting til hjemmet; veggord, eggedeler og ting til å sikre ledninger/stikkontakter! Nå åler Thea seg alle veier så sikre ting må vi :-)


Litt småting til Thea; Parassol til vognen, hellokitty vindusskjermer til å sperre ute solen i bilen, nye ''tutter'' til flaskene og våtservietter.


Enda litt mer til Thea: 1 helarmet body, 2 halvarmede bodyer, 2 sommerdrakter, en kjole og en tights


Og litt til mor; tshorte, singlet, shorts og skjørt. 

Nå er det taco på menyen før det er paradise finale! Hvem tror dere vinner? Jeg har en liten knapp på Camilla og Andreas, selvom jeg liker Vida lill veldig godt også. 

3 kommentarer

- Mamma Veronica

31.05.2012 kl.19:03

Så masse fint ! :-D Gøy med shopping :-D
Kjempefine innjøp:) Farlig morsomt med shopping!

sol3milie - Kommenter tilbake

31.05.2012 kl.22:32

Masse fint! Vet ikke hvem som vinner, jeg ser ikke på Paradise Hotel :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits