TRAVLE DAGER

Hei, og god kveld kjære lesere! De siste dagene har det vært så utrolig fint vær i Bergen by at bloggen har jeg helt glemt, vi har vært ute å nytt solen til det fulle! På lørdag var Thea på overnatting hos mormoren sin for første gang, og hun oppførte seg eksemplarisk. Thea er en utrolig snill og grei unge så å passe hun er nok ikke noe problem for noen, når jeg vet at hun er så snill og rolig er det også lettere for meg å spørre andre om å passe hun. Det ble ingen bytur på meg på lørdag, men derimot privat''fest'' eller sammenkomst med alkohol. Koselig å møte på folk jeg ikke hadde sett siden nyttårsaften! Thea Celin er også blitt en racer på å åle seg bakover, hun skal inn i alle krinkler og kroker så jeg kan ikke gå ut med bosset uten at hun er med lenger. Nå syntes hun også at det er mye kjekkere å ligge på gulvet siden hun får tak i lekene sine selv, og kan komme seg litt rundt uten at jeg må bære på hun.


I går var vi på Osterøy en tur for å besøke min mormor (Thea sin oldemor), hun hadde vi ikke sett på lenge så det var nok kjekt for både meg og Thea. Vanligvis pleier vi å bade når vi er der ute men igår blåste det så fælt at bading kunne vi bare glemme. Klokken tikket av gårde, og middag når vi kom hjem hadde bare blitt stress - derfor kjørte vi inn til byn å spiste deilig thaimat istedenfor :-) naaam... Lenge siden jeg har spist skikkelig sterk thaimat så det var ekstremt godt. 

Nå har jeg nettopp hatt mamma på laksemiddag her, Thea bestemte seg for å ta en dupp nå selvom det egentlig er leggetid snart.... Jaja, shit happens?! Når det er så varmt er ikke hun helt i slaget og får styre rutinene på dagen litt selv. Jeg skal vaske opp litt før jeg får besøk av en vennine, og vi skal vel bare mase som vanlig :-) 

Q; Har dere fint vær hos dere? 

2 kommentarer

- Mamma Veronica

29.05.2012 kl.19:00

Så kjekt. Er no fint vær men kald vind ! ussjj

Mamma til Tobias

29.05.2012 kl.19:12

koselig med en liten fest også i blant :d nydelige bilder endelig kom fin været :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits