THEA CELIN 6 MND.

De fleste kan:
¤ Snur seg etter lyder og stemmer - JA.
¤ Imiterer lyder - JA.
¤ Ruller i begge retninger - JA.


 
Halvparten kan:
¤ Tar etter og spiser på ting - JA.
¤ Sitter uten støtte - NJA, en liten stund før hun tipper til en av sidene. 
¤ Klar for fast føde - NJA. hun får to måltider med fast føde for dagen, resten melk.


 
Noen få kan:
¤ Sette seg i krypeposisjon - NEI, men rompen er i været så er vel ikke lenge til
¤ Kombinerer lyder - JA.
¤ Drar seg mot objekter - JA, hun snur seg etter leker men kommer seg ikke framover enda.  


Lille gullet mitt var hele 6 måneder på søndag, tiden har gått så alt for fort. Jeg savner den lille babyen min på 4 kg som nå er rundt 8 kg, den babyen som kunne ligge oppå deg og sovne, som kunne kose dagen lang. Men samtidig så er det deilig at hun blir litt større, nå er hun mye mer aktiv, kan leke litt alene, kan spise litt mer (frukt feks. som er mye lettere når vi skal på besøk eller stranden), hun drikker vann. Hun er veldig sosial, og vil helst ha oppmerksomhet hele tiden om det er mulig, hun elsker å bli pratet med og lekt med, og hater å være ''alene''. At hun skal sovne oppå deg kan du bare glemme, at hun skal ligge oppå deg å kose kan du også glemme. 

Imorgen skal vi på 6 mnd kontoll, og regner med at alt er fint. Egentlig skal jo legen være til stedet også, men siden det er streik på helsestasjonen er det ikke sikkert han er der. Mamma skal også kanskje bli med så det er koselig :-) 

2 kommentarer

Gratulerer til skjønningen med et halvt år. Halvveis til året nå! Tiden den går jaggu fort ja:)

Solveig Marie

29.05.2012 kl.18:15

Kjære vene, 6 måneder allerede. Ja tiden flyr jammen fort. Her er vesla akkurat 2 måneder i dag. Her var ikke legen til stede på 6 ukers kontrollen, så vi har fått time til legesjekk på hs neste uke. Greit å få tatt den så vi vet at alt er bra, for hun har jo ikke blitt sjekket ordentlig siden vi dra fra sykehuset etter fødselen.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits