SIDEN DERE LURER

Jeg har fått noen kommentarer om hvor uv-teltet til Thea er fra, og det er fra toys"r" us! Det finnes til både gutter og jenter :-)
Vi brukte det igår når vi var på grilling og Thea elsket det! Hun fikk ligge i skyggen og bare kose seg med lekene sine.
Nå prøver jeg å få Thea til å sove siden hun våknet vist klokken 8 idag så da er det på tide med en liten dupp igjen nå. Mamma passet hun jo i natt og hun oppførte seg eksemplarisk som vanlig!

Én kommentar

- Mamma Veronica

28.05.2012 kl.19:18

Genialt telt da ! :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits