MIDDAGSGJESTER

I kveld inviterte jeg min mor og min søster på lasagne til middag/kvelds. De kom, spiste og gikk, hehe - neida. Vi koste oss med god mat og godt selskap :-) Koselig at de kommer på besøk til meg også, og ikke bare jeg til de. Ellers i dag har vi som sagt fått kjøpt UV-telt, blomster og bare nøte solen! Jeg har også fått meg ett bord og to stoler utenfor så jeg kan nyte solen litt mens Thea koser seg i teltet sitt. I morgen blir det grilling en halv time unna her, før det blir fors så muligens byn. Thea skal på overnatting for første gang helt alene uten mamma eller pappa så det kan jo bli spennende. 


Nå roper sengen på meg, jeg er stuptrøtt men samtidig ikke trøtt. Prøvde å sove for en time siden men det var nyttesløst, desverre. Thea våkner vel om en time eller to for mat så vurderer å vente til vi har fått unna det måltidet. 

5 kommentarer

Hvor er teltet fra?:) er på utkikk etter et slikt et med basseng og telt over:)
Så koselig da:-)

Cecilia Therese

26.05.2012 kl.14:51

Hvor kjøpte du det teltet?:-)

26.05.2012 kl.16:11

Hvor har du kjøpt uv-teltet? :)

cecilieshusmorsliv

26.05.2012 kl.23:01

Så fint telt :-) Hvor har du kjøpt det og fins det til gutt også? :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits