FORSMAK AV SOMMER

Aaah, for et deilig vær! Solen skinner, og jeg bor i verdens vakreste by. Grunnen til lite blogging de siste dagen er fordi at vi har brukt dagene ute, vært masse ute i solen og kost oss. Thea syntes egentlig at det er litt for varmt når det er 30 grader, men tror det blir bedre når hun har vært i varmen noen dager. Er flink å tilby hun vann så hun får masse væske i seg! 

Jeg har klart å bli syk selvfølgelig, våknet opp med tidenes halsværk og vondt i hele kroppen - måtte avlyse kjøretimen i dag og heller konsentrere meg om Thea. Nå er Thea på tur med mormoren mens jeg skal prøve å lade opp litt krefter til i kveld. Å være syk samtidig som du har en liten å ta deg av er ikke veldig lett, men alt går! Thea er stortsett blid og fornøyd, smiler som dagen er lang og bare koselig å være med.

4 kommentarer

Kine Mirjana

22.05.2012 kl.18:15

så godt når sommeren kommer :) Kos dere masse, og god bedring! :)

sindyblog

25.05.2012 kl.22:43

men må bare spørre, hvorfor har hun på seg så mye klær hvis hun er så varm? :P nathaniel å i sånn onepiece med korte ermer og korte bein i dag, kunne ikke engang ha på han teppet over for det var så varmt.. og lue sluttet vi med for lenge siden, da hadde han blitt heelt svett hehe

Cecilie Kvant

25.05.2012 kl.23:46

sindyblog: På bildet hvor hun har genser/lue på seg var det ikke SÅ varmt, og det blåste :-p De andre dagene har hun lagt i body :-)

sindyblog

26.05.2012 kl.22:29

hehe okey da så :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits