VOKSENTID

Thea er i seng for lengst og er langt inni drømmeland, nattflasken står klar og jeg har inntatt sofaen i bare morgenkåpen. Tony er ved min side idag og ser fotballkamp mens jeg blogger. 

Tenkte bare å titte innom for å misunne dere litt, tacoen vi spiste i dag er virkelig den beste jeg har smakt! Ikke er det vanskelig å lage taco, men Tony kan virkelig lage mat altså!

Etter tacoen hoppet jeg gjennom dusjen, og nå står snopet på bordet! Blir vel en film før det er leggetid og tidlig opp i morgen! Ut på dagen imorgen får vi besøk av to venniner jeg ikke har sett på år, så det blir veldig koselig :-) Etter det skal meg og Thea grille hos foreldrene mine før det er kveld. 
Mmmm, har helt dilla på kinderegg! 

3 kommentarer

aanyaasuksaabaai

19.05.2012 kl.23:17

Kjempe fin blogg!:)
Håper dere har kost dere helgen:)

Solveig Marie

20.05.2012 kl.09:10

Nå fikk jeg lyst på taco... Søren at vi er tomme for salat;) Så nydelig datter du har forresten:) Og så fint navn. Nesten som min datter, bare at hun heter Leah Celine:)

Ha en fin søndag:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits