BOWLING, PIRAT & BARNEKLINIKKEN

Hei, og hopp! Her begynte helgen mildt sagt dritt. En jente med magevondt, en sliten mamma, og en rotete leilighet. Etter at jeg fikk pakke på døren på fredag gikk ting bare nedover, Thea sov vel en times tid på formiddagen, og det var det. Når hun er våken vil hun helst underholdes og lekes med så da er det ikke mye som blir gjort. Fikk ryddet leiligheten sånn noen lunde før jeg gikk ned til mamma en tur siden min kusine skulle komme på besøk. Thea ble bare værre utover dagen så vi bestemte oss tilslutt for å dra en tur opp på barneklinikken bare for å sjekke. Heldigvis var det ikke annet en magevondt så framover blir det ingen grøt (kun melk) så får vi se om det blir bedre. 

Vi var også å bowlet en runde i går før det var leggetid for alle mann. Dagen i går gikk i ett, det var hele tiden noe, og dagen gikk fort. Jeg sovnet som en stein i det jeg traff puten, og det gjorde Thea også. 

I dag startet dagen med at mormoren egentlig skulle ha Thea en time på morgenen så jeg fikk sove, men rastløs som jeg er klarte jeg ikke det. Endte opp med å kle på meg og gå etter de. Har fått ryddet enda litt mer her i dag så nå ser det greit ut. Når ting hadde roet seg litt skulle min søster i piratbursdag så da måtte jeg hjelpe hun med kostyme og sminke/hår - hun syntes jo det er like stas hver gang når storesøsteren duller med hun! 

Nå har Tony nettopp hjulpet meg å sette sammen skoskapet som meg og min søster begynte på, og det passet perfekt i gangen! 

Thea er i seng og koser seg med flaske mens jeg skal hjelpe Tony med kveldsmaten! I dag står taco på menyen, og imorgen blir det grilling hos mine foreldre! :-) 

Én kommentar

Benedicte

23.05.2012 kl.23:14

Piraten ble jo knall bra ;) Hjelper å være litt kreativ. hehe

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits