PAKKE PÅ DØREN, FAKTISK > HIPP

Haha, husker dere at jeg er sinnsykt husredd? Vel, det er ikke bare på kvelden jeg er det - hele dagen er jeg husredd, men kvelden er værst. Jeg hadde akuratt sovnet på sofaen siden Thea sover i vuggen så ringer det på. Kjente jeg fikk litt panikken i meg, hvem som kommer til meg nå? Jeg venter jo ikke besøk for om en time eller to. 

I det jeg åpnet stod postmannen med en pakke til meg, jeg ante jo ingenting og ble både glad og spent! Fikk slengt pakken opp på kjøkkenbordet og åpnet den! 

Alt dette fra HIPP lå i pakken. Et stk glad mamma siden omtrent alt dette stod på handelisten jeg har skrevet, så da kan jeg bare stryke det og kjøpe noe annet istedt!


2x mild havregrøt og 1x mild fruktgrøt! + 6 foskjellige typer middagsglass.


2 forskjellige typer fruit break'er. Dette er noe Thea får på formiddagen som lunsj og faller alltid i smak! 


2 til med frukt, disse er veldig grei å ha med i stellevesken eller om du skal på shopping! Thea har ikke helt skjønt hvordan hun skal spise disse uten å grise utover hele seg, men det kommer seg! Når jeg har hjulpet hun med halve får hun spise resten selv.


.. Sist, og søtest hippofant smekke og hippskjeer! Skjeer får vi aldri nok av, og ikke smekker heller! Jeg har bare vanlig helt hvite smekker, men hipp sitt var veldig gøyalt med en søt elefant på!

De neste dagene skal jeg og Thea utforske litt, og prøve nye spennende ting! Thea har aldri vært kresen og spiser omtrent det hun får, hun har heller aldri fått magevondt av noe (ved unntak av krem og syltetøy) så dette blir gøy! Det som er så bra med hipp er at alt er økologisk, men selvom det er økologisk er det ikke dyrere en annen type barnemat! 

3 kommentarer

Casandra.

18.05.2012 kl.14:26

Så kjekt da :) .

Hvorfor fikk du alt det forresten? Sponset igjennom bloggen? :)

nyland92

18.05.2012 kl.16:03

artig da, masse godt ja ;D

Cecilie Kvant

19.05.2012 kl.20:00

Casandra.: Sponset via bloggen ja :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits