THEA'S FØRSTE 17. MAI

God kveld alle sammen, og gratulerer med dagen. I natt sov faktisk jeg og Thea hos foreldrene mine, som dere skjønte i forje innlegg er det masse surr i hodet mitt for tiden, og en av grunnene er nok at jeg er så ekstremt husredd. Det var deilig med en natt hvor jeg faktisk klarte å sove litt, Thea sov fra rundt ti - seks uten mat. Mamma tok hun en halvtime idag tidlig så jeg fikk sove litt ekstra før vi ble vekket til deilig frokost hun hadde laget.

Etter frokosten var det bare å få på seg bunaden, og kle på Thea før vi skulle gå i tog. Bestemte oss for å slenge oss på toget når det kom forbi her siden det regner sånn og Thea sovnet når vi egentlig skulle gå. Toget sluttet på skolen så vi gikk litt rundt der, spiste kake og møtte på kjents folk! Møtte på noen jeg har gått i klasse med og på skole med så det var veldig koselig. 

Etter noen timer på skolen dro vi hjem igjen til mine foreldre for grillmat! Grillmat er faktisk noe av det beste jeg vet, og det minner meg om sommer. Thea var så sliten når vi kom hjem at det ble endel sutring før hun endelig fant roen og kunne slappe av. Hun sov vel 1-1,5 time fra klokken 06 - 19 så regner med at hun sover greit i natt! 

Nå sover hun søtt mens jeg venter på at min søster skal komme ned på kose kveld og overnatting. I morgen og resten av helgen har vi ingen planer enda - har endel familie jeg veldig gjerne skulle hilst på men vi får bare ta ting som det kommer. Er ikke lett å farte rundt uten lappen.
2 kommentarer

Så morsomt med første 17 mai. Dere var kjempefine i bunadene:) Håper du har en fin kveld!

- Mamma Veronica

17.05.2012 kl.21:00

Hadde håpt min jente som litt lenge om natten i dag siden hun også har sovet lite idag. Er vandt med 2 matinger om natten. Huff :-) Kjempe fine i bunadene. Jeg har samme som deg faktisk ! :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits