NY UKE - NYE MULIGHETER

Prosjekt sunn gikk ikke så bra sist, så vi prøver på nytt nå! Det er en bare en måned igjen til vi reiser til varmere strøk, og bikinien skal på - så nå er det på tide å stramme opp litt. Har også lastet ned ett treningsprogram som jeg skal prøve å følge når Thea har formiddagsluren sin. Ellers er det ikke noe spesielt som skjer denne uken. Egentlig skulle vi på babytreff hos en vennine i dag, men siden verken meg eller Thea er helt i slaget dropper vi det. I natt hadde vi besøk av Karoline, og hun forsvant ut av døren tidlig siden hun skulle på skolen - men meg og Thea var våken uansett siden det var tid for melk før det var opp og hopp! 

Syntes forresten jeg er blitt mye flinkere med oppdateringer i det siste, men dere er blitt mye dårligere på å kommentere. Nå som vi er i gode rutiner har jeg mye mer overskudd, og kan blogge mens Thea sover eller leker litt alene. 

Lørdagen ble det deilig middag/kveldsmat på meg, ble servert hjemmelagde potetbåter, biff, salat og bernesaus. Etter mat var det tid for snop, kos og tv! Fikk også besøk av >Mathilde< og Daniel, før det var kveld. 


Nå sovnet nettopp Thea så da kan jeg løpe gjennom dusjen før jeg skal lage meg noe lunsj! Hvis vi ikke finner på noe i dag og kameraet vil sammarbeide kan jeg prøve å få lagt ut bilde av noen av tingene til Thea siden dere har spurt om det :-)

 

Én kommentar

14.05.2012 kl.14:29

På så godt det så ut!

Nåble jeg veldig sulten plutselig!:))

Du er en flink mamma !:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits