NATTÅPENT OG BOLLEBAKING

I går reiste jeg en tur på nattåpent for å se etter budnad til Thea, noe jeg også fant! Stod mellom budnad og matroskjole, men valet falt på budnad. Den er nok litt i største laget nå på 17 mai, men siden vi skal i dåp 1. juli valgte jeg å kjøpe den litt stor. Ellers var det ingenting annet som skrek etter meg, jeg hater shopping når det er masse folk overalt. Fikk kjøpt meg jordbær som jeg koste meg med igår kveld siden det ikke var lørdag!


I dag begynte dagen klokken 07, da var Thea klar for frokost og kos! Drøyde tiden i sengen til halv åtte før vi stod opp og startet dagen. Sendte melding til mamma for å høre om hun ville bli med på trilletur, men hun var ikke våken så vi trilte en liten tur før vi inviterte oss på frokost der! Pappa skulle på butikken å handle så da benyttet jeg like så godt sjansen til å øvelseskjøre siden Thea satt å koste med mormoren. Endte opp med ferske rundstykker og fiskekaker, mmm!Etter frokosten trilte vi ned igjen i leiligheten og tok en shinings her! Vasker gulvene og tørket støv før Thea sovnet i vuggen, og jeg kunne slappe av på sofaen! Thea fikk grøt, badet og fikk være med på å bake boller før det var leggetid for hun. Nå sover hun godt i sengen sin mens jeg venter på hjemmelagde potetbåter, biff, salat og bernesaus :-) Etter mat får jeg muligens enda mer besøk, og imorgen kommer min skjønne barndomsvennine Helen på besøk.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits