BABYSANG OG OUTFIT

God kveld kjære lesere!

I dag har vi faktisk hatt en travel og lang dag, men alt i alt har den vært veldig kjekk også. Dagen startet litt over 06 for vår del, da mente Thea at det var på tide å stå opp siden hun var veldig klar for å leke litt. Når klokken rundet 09 gikk vi opp til pappa siden han skulle kjøre oss til byn for å møte Karina og Linn-Helen (og to til), vi skulle nemlig på babysang!


Fler har spurt om jeg ikke kan legge ut babyoutfit, og det kan jeg selvfølgelig gjøre innimellom! Bodyen er fra h&m, samme med tightsen. Genseren er fra cubus.

Thea er jo egentlig en utrolig sosial unge, og elsker oppmerksmhet så tenkte at dette måtte være midt i blinken for hun. Men, de skulle ligge litt i ro på gulvet og det har ikke makken min ro i rompen til, så hun vridde seg og ville egentlig bare se på alle andre enn meg. Vi koste oss selvom, og kommer nok til å fortsette med å gå der!


Ariana og Thea koser, Ariana kunne bli litt klengete men da ga Thea beskjed om at nok var nok!

Etter babysangen bestemte vi oss for å sulle litt i byn før vi satt oss ned på en kafe for lunsj! Gikk jo selvfølgelig forbi simo butikken i byn (som er en barnebutikk) og herregud så masse fint de har der. Nå er vi begynt å tenkte på nytt bilsete til Thea også, og vet iallefall hvor jeg skal kjøpe det! Så om noen er interessert i maxi cosi med base og isi-fix skrik ut! :-) 

I morgen har jeg kjøretime og veiledningtime så da går jo fort nesten 2 timer vekk der, etterpå skal jeg lage boller - namnam!

Én kommentar

Silje

11.05.2012 kl.17:55

Vi vurderer også ny bilstol snart, frøkna har begynt å hate den hun har - skal bare sitte! Så det er vel på tide :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits