RÅNEMAMMA

I dag koste meg og Thea oss i sengen til klokken var rundt 10, og det var deilig! Om morgenen er jeg alltid supertrøtt, men når jeg titter over i sengen til Thea og blir møtt av ett stort glis kan jeg ikke gjøre annet en å smile. Når vi stod opp har vi bare lekt på gulvet og kost oss, jeg fikk tatt oppvasken mens hun satt i vippestolen og koste med bamsen sin - hun er nemlig blitt så glad i kosebamser og skal helst spise de opp! Alt som kommer i hendene hennes skal jo inn i munnen. 

Nå har jeg nettopp spist frokost faktisk, og Thea sover formiddagsluren sin. Etterpå skal jeg ut å øvelseskjøre med pappa i min gode gamle golf GTI :-) Thea skal ha litt kvalitetstid med pappaen sin før han drar på jobb. 

Senere har vi ingen planer, blir vel til at vi triller opp til mamma og de å er der litt! I morgen skal vi på babysang, noe som sikkert blir kjempe koselig. Thea er jo kjempe sosial og elsker andre folk/babyer så tror det blir sosialt for både mor og barn.

Én kommentar

malene

09.05.2012 kl.13:06

Så deilig da.. Godt å bare kunne ta det litt med ro om morningen. Masse lykke til på øvelseskjøringen:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits