FROKOST OG BERGENSTREFF

I dag er en mammadag! Thea vil bare kose og bæres, ligger jeg hun ned på gulvet alene bare strekker hun armene etter meg og vil opp. Når man blir mamma lærer man å gjøre flere ting samtidig, jeg har gått med Thea i bæreselen samtidig som jeg har tatt oppvasken og sittet på en maskin med klær. Til frokost lå Thea på sofaen og koste seg med melk mens jeg koste meg med deilig kyllingsalat og sjokolademelk! Prosjekt sunn gikk ikke så bra, uheldigvis - Jeg er alt for glad i søtsaker og sjokolademelk. Men, jeg er blitt mye flinkere i det siste! Og der ser man faktisk! Nå er det ikke så lenge til Rhodos tur og det er jo greit å se sånn noenlunde ut da :-)


Thea sover akuratt nå så vurderer å ta en liten dupp jeg også siden det har vært to lange netter nå. Når hun våkner skal vi opp til mine foreldre å hente hunden før vi tar oss en aldri så liten trilletur om ikke regner pøser ned! Senere har vi ingen planer, kanskje vi inviterer oss selv på middag til mamma og de?! Greit med foreldrene i nærheten. Føler egentlig ikke at jeg har flyttet helt ut enda, men jeg har jo egen leilighet og er her endel. Blir nok anderledes når mamma og de flytter. 

I morgen er det Bergens treff for novembermammaer, så vi tenkte å hive oss på det om formen til Thea er tipptopp :-) Hva skal dere i dag? Noen planer? Jeg vurderer faktisk å spørre pappa om vi skal ta oss en liten kjøretur i dag også, jeg begynner å få teken på kjøringen nå og det er jo kjekt! Har to kjøretimer i uken også, så kanskje jeg kan melde meg til oppkjøring snart siden det er ca 3 mnd. ventetid. 

3 kommentarer

Malin Beathe

08.05.2012 kl.11:26

den frokosten fristet skikkelig :) herlig!

08.05.2012 kl.23:13

Det er ikke du selv som melder deg opp til oppkjøring, det er kjørelæreren som gjør det når du har passert alle trinn og nærmer deg klar..

Cecilie Kvant

09.05.2012 kl.11:32

Anonym: Det er vel forskjellig fra kjøreskole til kjøreskole? Jeg har ikke passert alle trinn, har hatt 4 kjøretimer og vet når jeg får oppkjøring i og med at det er så lang ventetid.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits