HVA JEG SKAL BLI

Mmmm, etter deilig middag hos mamma var det tid for bursdagsbesøk hos tanten til Thea Celin som fyller elleve år imorgen. Der ble det servert kaker og muffins, men jeg var jo stapp mett etter middagen og Tony spiser ikke slikt! Thea ble som vanlig en liten ''kasteball'' alle vil jo selvfølgelig hilse på og kose når vi er på besøk. Hun er jo stor sjarmøren og sjarmerer alle i senk. Fetteren til Tony (på 2 år) er super forelsket og skal bare kose og være snill.

Når resten av besøket var gått fant Tony ut at han ville klippes så da satt jeg og moren hans i gang med saks og maskin! Jeg begynte litt med maskin så tok Siren seg av klippingen siden hun er utdannet frisør.


Syntes han ble smashing! Og ikke var jeg så ille med maskinen heller.... :-) Så kanskje frisør er yrket for meg? Hehe, neida!

Nå sover Thea søtt i sengen sin mens jeg bare ser på tv, har sinnsykt lyst på noe godt men vet ikke hva. I morgen skal jeg øvelseskjøre litt med pappa så da skal Thea være med pappaen :-)Thea sovnet som en stein i det vi kom hjem, våknet for litt grøt og sovnet i sengen sin igjen :-)

2 kommentarer

10.05.2012 kl.20:47

faen for en deilig kjæreste du har !

Cecilie Kvant

10.05.2012 kl.22:38

Anonym: Hei, Tony :>

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits