HELGEN VÅR I BILDER

Fredag startet tidlig for min del, jeg hadde kjøretime klokken 09 men hadde vært våken med Thea en stund før det. Mens jeg hadde kjøretime koste Thea seg hjemem med Marita før de hentet meg i Knarvik. Marita ble med tilbake her så gikk vi en tur ned å hilse på mamma før Marita dro igjen :-) Når vi er på farten på formiddagen klarer ikke Thea å sove skikkelig, så når vi endelig kommer hjem og hun kan sove bare tuller hun seg selvom hun er kjempe trøtt.På kvelden fikk jeg besøk av Tony og noen venner av han, før det var leggetid.Lørdag startet dagen også tidlig, sa var jeg nede hos mamma og spiste deilig frokost! Senere på dagen skulle jeg og Tony på IKEA for å kjøpe briketter og ildfast form. Marita ringte når vi var på vei til åsane og ville bli med, så ble det en aldri så liten lunsj på IKEA før vi dro hjem igjen. Inviterte oss selv på taco hos mamma, så vi ble sittende der oppe en stund før vi gikk ned i leiligheten å så film!Idag hadde vi egentlig ingen planer. Jeg hadde tenkt å vaske leiligheten og vaske klær - men vi får se hva det blir tid til. Har invitert meg selv på middag hos mamam i dag også så idag blir det fløtegratinerte poteter, kjøtt og bernesaus! Må bruke mamma når jeg kan siden hun jobber jo hele uken. Tanten til Thea har bursdag imorgen så kanskje vi drar ut der en tur å spiser litt kake før jeg skal øvelseskjøre med pappa i kveld!

Nå ligger Thea på sofaen å koser, eller hun har nettopp sovnet så jeg fikk tid til å lage ett skikkelig innlegg til dere før jeg går løs på oppvasken!

Nå tittet faktisk solen frem, og hvis det holder seg når Thea våkner må vi vel ut å trille litt! :-)

2 kommentarer

k

06.05.2012 kl.19:06

Så herlig tulla, med så mye nydelig hår!

Mariell

06.05.2012 kl.19:06

Så nydelige hun er! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits