SLAPPFISER

I dag startet vi ikke dagen før halv ti, vi hadde da lagt våken i en timestid å bare pratet. Både meg og Thea elsker morgenkosen og kan ligge i sengen å dra oss før vi står opp. I natt har Thea lagt å rullet seg på magen flere ganger slik at jeg har måtte snu hun igjen, med en gang hun kommer på magen begynner hun å grine å er skikkelig missfornøyd.

Når vi endelig fikk startet dagen koste vi enda litt mer i stuen før hun fikk en flaske og lekte litt på gulvet, hun er ikke lenge våken før hun vil sove en lur igjen - noe som ikke gjør meg noenting siden da får jeg dusjet og sminket meg. Trilte oss en tur før vi tok litt oppvask og rydding av ting.

Når klokken rundet 14 kom min søster på besøk til oss, hun hadde nemlig invitert seg selv på laksemiddag her hvis hun fikk lage den - noe jeg ikke sier nei til selvfølgelig. Vi koste oss med laks før hun måtte løpe av gårde igjen på trening!


Mens vi ventet på at laksen skulle bli ferdig sovnet både Thea og Caroline, mens jeg bare satt å slappet av! Nå er det nok ikke så lenge til Marita kommer på besøk, så blir det vel bare avslapping resten av kvelden :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits