FYLL OG SPETAKKEL

De siste dagene har vært fullbooket. Enten har det vært flytting, rydding eller vasking. Nå er jeg endelig kommet sånn noen lunde i hus, mangler ting på veggene og noen lamper :-)

Har sovet i leiligheten i 2 netter nå, noe som har vært både rart og gøy - Thea sin døgnrytme er som alltid, og mat om natten er veldig viktig!

På mandag var det jo natt til 1. mai og en av de store utedagene. Det ble til at meg og Karoline gikk til en kamerat og forset litt der før vi dro inn til byn på en båt og satt der litt før vi gikk på byn. Byn er ikke helt min greie lenger har jeg skjønt, tankene flyr rundt i hodet og jeg trives bedre hjemme. Men en gang i ny og ne er det kjekt å sosialisere seg litt med andre uten å bare snakke om baby, bæsj og gulp!

Nå har jeg nettopp vært hos mamma og de å hentet voffsen, så vi bare koser oss i sofaen! Thea sover formiddagsduppen sin, men hun våkner vel om ikke alt for lenge.

Senere har jeg invitert min søster på laksemiddag, og etter det kommer Marita på overnatting her. I morgen har jeg kjøretime klokken 9 så da skal snuppen være her med Marita!

Hun fikk forresten lappen i dag så imorgen skal vi på en aldri så liten rånetur :-p Hehe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits