JEG FLYTTER

Dagen i går startet 09 som vanlig, da var det morgenkos før vi stod opp. Når klokken nærmet seg 12 var det 5 mnd kontroll med gullet, hun er blitt hele 7455 g og 66 cm lang :-)

Når vi kom hjem ble det pakking og rydding, fikk faren til Tony og broren til Tony på besøk for å hjelpe til med de store tingene ned i leiligheten. Fikk på
Plass sofa, bord, tvbord, teppe, spisebord og litt kjøkkenting! Holdt vel på til nærmere 24 før vi sa oss ferdig for dagen.

Det skal jo være pynt på bordene, bilder på veggene og litt småting før jeg fornøyd!
I dag har vi vel ingen planer, Thea er litt sutrete fremdeles - men det er nok bare en reaksjon på vaksinen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits