FORANDRING FRYDER

Her for leden var jeg rundt å kjøpte inn litt småting til leiligheten, Tony var med og gikk rundt med Thea - i det vi kom i kassen fant han plutselig ut at han hadde lyst på lyse striper så senere på kvelden stripet jeg håret hans blondt!
Forandring fryder vet dere :-)

I dag hadde jeg også min første kjøretime, noe som var både spennende og skummelt - ting gikk overraskende bra og jeg får iallfall lappen i år!
Imorgen står helsesøster for tur, gullet er blitt hele 5 mnd! Senere blir det vel enda litt mer pakking :-)
Nå er jeg på vei i seng, Thea våknet nettopp så hun ligger å prater til uroen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits