SNIKTITT & RUTINER

Oooh, happyday! Nå har jeg virkelig innsett at Thea har fått gode rutiner på formiddagen, og det er deilig! Vi begynner dagen ett sted mellom 07 og 09, etter å ha vært våken i en timestid (++), er det på tide med en lur igjen. På den timen rekker vi morgenstell, litt kos og leking på gulvet før det er mat igjen. Så sover hun i noen timer, alt fra en time til tre timer før det er fult kjør igjen! Resten av dagen går litt så som så, det kommer litt an på hvor lenge hun har sovet osv. 

Hun er i seng til rundt 9 :-) Men bruker litt tid på å sovne, da ligger hun i sengen sin å prater til uroen. 

Nettene blir også bedre og bedre nå, hun er ikke så masete på pupp og klarer å sovne med smokken heller. Når morgenen kommer og hun maser etter mat kommer hun opp i sengen min og ligger der til vi står opp! Husker dere at jeg sa at Thea Celin var så blid og fornøyd igår? Her ser ere sjarmøren som koser seg i vognen :-) Etter at vi kjøpte ny vogn syntes hun det er mye kjekkere å kjøre vogn, nå kan hun til og med ligge i vognen når hun er våken! 

9 kommentarer

tominekoteng

23.04.2012 kl.18:38

utrolig søte bilder! :D

k

23.04.2012 kl.18:56

Veldig fin vogn, hvilken type vogn er det? Nydelig datter du har :)

Cecilie Kvant

23.04.2012 kl.21:59

Karoline: Emma ljunga scooter 2.0 :-)
Tusen takk!!

Adele

24.04.2012 kl.00:25

kan du ta et bilde av den nye vognen og vise oss den ? :)) syns alt sånt er gøyt å lese om :))

SandraS

24.04.2012 kl.18:21

Heihei!

Først og fremst, så nydelig datter dere har! Hun er jo bar helskjønn! Har fulgt bloggen din litt, men aldri kommentert.. Men nå må jeg bare spørre av ren nyskjerrighet; kan thea sitte selv? :) Har nemlig selv en liten en, litt yngre enn henne da, og har lengtet etter å få bytte til sportsvognen, da jeg merker han er veldig urolig oppi bagvognen og helst vil se rundt seg. Men har fått beskjed om at jeg ikke kan bytte før han kan sitte selv!

Også gøy å se hvordan rutinene til andre er, vår er faktisk mye av det samme! Oppe mellom 7 og 9, og i seng rundt ni. Sover også rundt en time og to, etter en + våken :)

Silje

24.04.2012 kl.20:16

Søt hun er! :-) Våre rutiner vi hadde funket veldig bra i noen mnd - men nå er tydeligvis alt galt, og så har snuppa blitt helt puppeavhengig på natten! Så kom gjerne med tips hvordan det funket å avvenne det på Thea :-)

Cecilie Kvant

24.04.2012 kl.22:10

Silje: Er vel kanskje bare en periode? Thea har også slike perioder hvor hun maser om pupp hele tiden.
Det jeg gjør om natten når hun maser om pupp er å gi hun litt vann før hun får smokken igjen så legger jeg meg litt vekk fra hun så hun ikke lukter melken så godt :-)

Cecilie Kvant

24.04.2012 kl.22:11

Adele: Hei! Selvfølgelig kan jeg det, men nå er jeg midt i flytting og har bare mobilen så det må nesten vente litt :-)

Mariell

25.04.2012 kl.15:08

For en søt Familie dere er! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits